

ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော် အမျိုးသားညီညွှတ်ရေးအစိုးရ ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီးချုပ်ရုံး ကြေညာချက်အမှတ် (၃/၂၀၂၂) ၂၀၂၂ခုနှစ်၊ ဖေဖော်ဝါရီလ (၃) ရက် အမည်ပျက်စာရင်းကြေညာခြင်း

၁။ ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော်၊ အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရသည် နိုင်ငံ့ဝန်ထမ်းများအနေဖြင့် အကြမ်းဖက် စစ်ကောင်စီ၏လက်အောက်တွင် ဆက်လက်တာဝန်မထမ်းဆောင်ပဲ ဓမ္မဘက်မှရပ်တည်၍ ပြည်သူနှင့်တသားတည်းဖြစ် စေရန်နှင့် အမိန့်အာဏာဖီဆန်ရေးလှုပ်ရှားမှု (CDM) တွင်ပါဝင်ကြစေရန် အကြိမ် ကြိမ်ဖိတ်ခေါ် ကမ်းလှမ်းခဲ့ပြီးဖြစ် ပါသည်။

၂။ အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရ ဝန်ကြီးချုပ်ရုံးအနေဖြင့်လည်း အောက်တိုဘာလမှစတင်၍ အမိန့်အာဏာ ဖီဆန်ရေးလှုပ်ရှားမှု (CDM) တွင်ပါဝင်ခဲ့ကြသည့် ဝန်ကြီးဌာနမဖွဲ့ရသေးသောဌာနအသီးသီးမှ နိုင်ငံ့ဝန်ထမ်း သူရဲကောင်းများ၏ လူမှုဖူလုံရေး၊ လုံခြုံဘေးကင်းရေးနှင့် ဖိအားကင်းစင်ရေး တို့အတွက် အလေးထား ဆောင်ရွက်လျက်ရှိပါသည်။

၃။ သို့ဖြစ်ပါ၍ တရားမဝင်အာဏာသိမ်းစစ်ကောင်စီ၏လက်အောက်တွင် ဆက်လက်တာဝန်ထမ်းဆောင်နေ ပြီး CDM ဝန်ထမ်းများအား ဖိအားပေးခြင်း၊ ခြိမ်းခြောက်ခြင်း၊ ရာထူးမှထုတ်ပယ်ခြင်း၊ ဝန်ထမ်းအဖြစ်မှထုတ် ပစ်ခြင်း၊ တရားစွဲဆိုခြင်းနှင့် ဥပေဒနှင့်အညီပြန်ဆပ်ရန်မလိုတော့သည့် လစာချေးငွေများအား အတင်းအဓမ္မ ပြန်လည်ပေးဆပ်ခိုင်းခြင်းများ စသည့် အမျိုးမျိုးသောဖိနှိပ်မှုများကိုကျူးလွန်နေသော ပို့ဆောင်ရေးနှင့် ဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန (မြန်မာ့မီးရထား)မှ အောက်ဖေါ်ပြပါဝန်ထမ်းများအားအမည်ပျက်စာရင်းသွင်းလိုက်ပြီး ဝန်ထမ်းအဖြစ်မှ ထုတ်ပစ် (Dismiss) လိုက်သည်။

ပို့ဆောင်ရေးနှင့် ဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန (မြန်မာ့မီးရထား) အမည်ပျက်စာရင်းဝန်ထမ်းများစာရင်း

စဉ်	အမည်	ရာထူး	တာဝန်ထမ်းဆောင်နေသည့် ရုံး/ဌာန	နေရ၁
၁	ဦးအောင်မျိုးမြင့်	ဦးဆောင်ညွှန်ကြားရေးမှူး	ဦးဆောင်ညွှန်ကြားရေးမှူးရုံး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
J	<u> </u> ဦးညီညီဆွေ	အထွေထွေမန်နေဂျာ(စီမံ/အုပ်ချုပ်)	ဦးဆောင်ညွှန်ကြားရေးမှူးရုံး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
9	ဦးစိုးမိုးအောင်	ဒုတိယ အထွေထွေမန်နေဂျာ	ဦးဆောင်ညွှန်ကြားရေးမှူးရုံး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
9	ဦးသောင်းထိုက်ဝင်း	လက်ထောက် အထွေထွေမန်နေဂျာ	တိုင်းတာဝန်ခံ	တိုင်း(၅)/ပျဉ်းမနား
១	ဦးဆွေရင်	လက်ထောက် အထွေထွေမန်နေဂျာ	တိုင်းတာဝန်ခံ	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
G	ဦးညီညီလွင်	မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
9	ဦးခင်မောင်ဌေး	လက်ထောက် မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၁)/မြစ်ကြီးနား
റെ	ဦးသူရိန်ဝင်း	ဒု-ကြီးကြပ်ရေးမှူး (သွားလာ)	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၁)/မိုးညှင်း
9	ဦးအေးသိန်း	မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၂)/ရွာထောင်
20	ဦးထွန်းမင်းဦး	ဒုရုံပိုင်	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၂)/နဘား
၁၁	ဦးမင်းခိုင်	ဒုရုံပိုင်	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၂)/ကန့်ဘလူ
၁၂	ဦးတင့်လွင်	ဒု-ကြီးကြပ်ရေးမှူး (ရထား)	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၃)/မန္တလေး
၁၃	ဦးခိုင်ဝင်းအောင်	မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၅)/ပျဉ်းမနား
၁၄	ဦးအေးမင်း	လက်ထောက် မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၅)/ပျဉ်းမနား
၁၅	ဦးဖော်လွင်	လက်ထောက် အထွေထွေမန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
၁၆	ဦးအောင်နိုင်မြင့်	လက်ထောက် မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
၁၇	ဦးစိုးမိုးနိုင်	မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၈)/မော်လမြိုင်
၁၈	ဦးသန်းရှိန်ဦး	မန်နေဂျာ	သွားလာပို့ဆောင်ရေး	တိုင်း(၁၁)/ပုဂံ
၁၉	ဦးမြင့်စိုး	အထွေထွေမန်နေဂျာ(စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
Jo	ဦးကျော်ဝင်းနိုင်	လက်ထောက်မန်နေဂျာ	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
၂၁	ဦးမျိုးတင့်	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ (စက်မှု/သွားလာ)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
IJ	ဦးဇော်မိုးအေး	လက်ထောက်အထွေထွေမန်နေဂျာ (စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	တိုင်း(၃)/မန္တလေး
15	ဦးမောင်မောင်မင်းဇော်	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	တိုင်း(၃)/မန္တလေး
J9	ဦးကျော်ထက်အောင်	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	တိုင်း(၅)/ပျဉ်းမနား
JO	ဦးထွန်းရွှေ	လက်ထောက်အထွေထွေမန်နေဂျာ (စက်ရုံ)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်

JG	ဦးအောင်မြင့်ဆန်းဦး	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	တိုင်း(၈)/မော်လမြိုင်
J٦	ဦးသိန်းဆွေ	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	မြို့ပတ်ဒီဇယ်စက်ရုံ(အင်းစိန်)
၂၈	ဦးခင်ဖေ၁်	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ဒီဇယ်စက်ခေါင်းစက်ရုံ(အင်းစိန်)
JG	ဦးအောင်ကျော်နိုင်	အထွေထွေမန်နေဂျာ(စက်ရုံ)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ဒီဇယ်စက်ခေါင်းစက်ရုံ(ရွာထောင်)
90	ဦးနေဝင်းစိုး	လက်ထောက်အထွေထွေမန်နေဂျာ (စက်ရုံ)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ဒီဇယ်စက်ခေါင်းစက်ရုံ(ရွာထောင်)
၃၁	ဦးအောင်ဇော်ထွန်း	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ဒီဇယ်စက်ခေါင်းစက်ရုံ(ရွာထောင်)
٤٦	ဦးကျော်နိုင်ထွန်း	လက်ထောက်အင်ဂျင်နီယာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	ဒီဇယ်စက်ခေါင်းစက်ရုံ(ရွာထောင်)
99	ဦးစန်းယုနိုင်	အင်ဂျင်နီယာမှူး(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	လူစီးတွဲနှင့်ကုန်တွဲစက်ရုံ(မြစ်ငယ်)
29	ဦးဌေးလွင်ဝင်း	အင်ဂျင်နီယာမှူး(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	လူစီးတွဲနှင့်ကုန်တွဲစက်ရုံ(မြစ်ငယ်)
29	ဦးမြင့်နိုင်	ဒုတိယ အထွေထွေမန်နေဂျာ(စက်မှု)	စက်မှုနှင့်လျှပ်စစ်အင်ဂျင်နီယာဌာန	စက်ခေါင်းသစ်တပ်ဆင်ထုတ်လုပ်ရေး စက်ရုံ/နေပြည်တော်
રિઉ	ဦးမောင်မောင်သွင်	အထွေထွေမန်နေဂျာ(မြို့ပြ)	မြို့ပြအင်ဂျင်နီယာဌာန	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
२१	ဦးတင်မြင့်	ဒုတိယအထွေထွေမန်နေဂျာ(စီမံကိန်း)	မြို့ပြအင်ဂျင်နီယာဌာန	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
၃၈	ဦးညိုဦး	အထွေထွေမန်နေဂျာ(စီးပွား)	စီးပွားရေး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
୧୧	ဦးထွန်းဝေ	မန်နေဂျာ(စီးပွား)	စီးပွားရေး	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
90	ဒေါ်သီသီနွယ်	အထွေထွေမန်နေဂျာ	ဘဏ္ဍာရေး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
90	ဒေါ်ကြည်ကြည်နွယ်	ဒုတိယအထွေထွေမန်နေဂျာ	ဘဏ္ဍာရေး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
9J	ဦးသိန်းတိုးအောင်	လက်ထောက်အထွေထွေမန်နေဂျာ	ဘဏ္ဍာရေး	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
99	ဒေါ်ခင်သွယ်သွယ်ဥ ီး	ဒုတိယအထွေထွေမန်နေဂျာ	ဘဏ္ဍာရေး	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
99	ဦးကျော်နိုင်ဦး	လက်ထောက်အထွေထွေမန်နေဂျာ	ဘဏ္ဍာရေး	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
99	ဦးမောင်မောင်တင်	လက်ထောက်အထွေထွေမန်နေဂျာ	ထောက်ပံ့	တိုင်း(၇)/ရန်ကုန်
9 G	ဦးတင်ဝင်း	ဆရာဝန်ချုပ်	ဆေးဌာန	ရုံးချုပ်/နေပြည်တော်
97	ဦးစိုင်းသော်လင်း	အထွေထွေမန်နေဂျာ(အထက်မြန်မာပြည်)	အထက်မြန်မာပြည်အုပ်ချုပ်ရေးဌာန	မန္တလေး
၄၈	ဦးနေမျိုးအေး	အထွေထွေမန်နေဂျာ(အောက်မြန်မာပြည်)	အောက်မြန်မာပြည်အုပ်ချုပ်ရေးဌာန	ရန်ကုန်
90	ဦးဝင်းမြင့်	မန်နေဂျာ(အောက်မြန်မာပြည်)	အောက်မြန်မာပြည်အုပ်ချုပ်ရေးဌာန	ရန်ကုန်

(ပုံ) မန်းဝင်းခိုင်သန်း ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီးချုပ် အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရ