

ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော် အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရ ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီးချုပ်ရုံး ကြေညာချက်အမှတ် (၄/၂၀၂၁) ၂၀၂၁ ခုနှစ်၊ နိုဝင်ဘာလ (၂၆) ရက်

အမည်ပျက်စာရင်းကြေညာခြင်း

၁။ ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော်၊ အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရသည် နိုင်ငံ့ဝန်ထမ်းများအနေဖြင့် အကြမ်းဖက် စစ်ကောင်စီ၏လက်အောက်တွင် ဆက်လက်တာဝန်မထမ်းဆောင်ပဲ ဓမ္မဘက်မှရပ်တည်၍ ပြည်သူနှင့်တသားတည်းဖြစ် စေရန်နှင့် အမိန့်အာဏာဖီဆန်ရေးလှုပ်ရှားမှု (CDM) တွင်ပါဝင်ကြစေရန် အကြိမ် ကြိမ်ဖိတ်ခေါ် ကမ်းလှမ်းခဲ့ပြီးဖြစ် ပါသည်။

၂။ အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရ ဝန်ကြီးချုပ်ရုံးအနေဖြင့်လည်း အောက်တိုဘာလမှစတင်၍ အမိန့်အာဏာ ဖီဆန်ရေးလှုပ်ရှားမှု (CDM) တွင်ပါဝင်ခဲ့ကြသည့် ဝန်ကြီးဌာနမဖွဲ့ရသေးသောဌာနအသီးသီးမှ နိုင်ငံ့ဝန်ထမ်း သူရဲကောင်းများ၏ လူမှုဖူလုံရေး၊ လုံခြုံဘေးကင်းရေးနှင့် ဖိအားကင်းစင်ရေး တို့အတွက် အလေးထား ဆောင်ရွက်လျက်ရှိပါသည်။

၃။ သို့ဖြစ်ပါ၍ တရားမဝင်အာဏာသိမ်းစစ်ကောင်စီ၏လက်အောက်တွင် ဆက်လက်တာဝန်ထမ်းဆောင်နေ ပြီး CDM ဝန်ထမ်းများအား ဖိအားပေးခြင်း၊ ခြိမ်းခြောက်ခြင်း၊ ရာထူးမှထုတ်ပယ်ခြင်း၊ ဝန်ထမ်းအဖြစ်မှထုတ် ပစ်ခြင်း၊ တရားစွဲဆိုခြင်းနှင့် ဥပေဒနှင့်အညီပြန်ဆပ်ရန်မလိုတော့သည့် လစာချေးငွေများအား အတင်းအဓမ္မ ပြန်လည်ပေးဆပ်ခိုင်းခြင်းများ စသည့် အမျိုးမျိုးသောဖိနှိပ်မှုများကိုကျူးလွန်နေသော သာသနာရေးနှင့်ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန(ယဉ်ကျေးမှု) မှအောက်ဖေါ်ပြပါ ဝန်ထမ်းများအားအမည်ပျက်စာရင်းသွင်းလိုက်ပြီး ဝန်ထမ်းအဖြစ်မှထုတ်ပစ် (Dismiss) လိုက်သည်။

သာသနာရေးနှင့်ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန၊ ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန အမည်ပျက်ဝန်ထမ်းများစာရင်း

စဉ်	အမည်	ရာထူး/တာဝန်	ဋ္ဌာန
OII	ဦးကျော်ဦးလွင်	ညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
اال	ဒေါက်တာသိန်းလွင်	ဒုတိယညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
2 II	ဦးကိုကိုနိုင်	ဒုတိယညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်

			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
9 ¹¹	ဦးညိုမြင့်ထွန်း	ဒုတိယညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	မန္တလေးဌာနခွဲ၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်အမျိုး
			သားပြတိုက်ဦးစီးဌာနမှရေးဟောင်းသုတေသ
၅။	ဦးအောင်အောင်ကျော်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
GII	ဒေါ်စိုးစိုးဝင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
기I	ဒေါ်မီမီခိုင်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
ดแ	ဦးမြတ်ဆွေ	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ရုံးချုပ်၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊ နေပြည်တော်
GII	ဦးသန်းဇော်ဦး	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ကမ္ဘာ့အမွေအနှစ်ဒေသများဌာနခွဲ၊ရှေးဟောင်းသု
			တေသနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊
			နေပြည်တော်
IIOC	ဒေါ်အေးအေးသင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	အမျိုးသားပြတိုက်(နေပြည်တော်)၊
			ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်
			ဦးစီးဌာန
IICC	ဒေါ်နန်းလောင်ငင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	အမျိုးသားပြတိုက်(ရန်ကုန်)၊ရှေးဟောင်းသုတေ
			သနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန
၁၂။	ဒေါ် ဥမ္မာအောင်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ရန်ကုန်ဌာနခွဲ
			ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီ
			းဌာန
၁၃။	ဦးစိုးစိုးလင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	မြောက်ဦးဌာနခွဲ၊ ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန
2911	ဒေါက်တာသန်းထိုက်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ကမ္ဘာ့အမွေအနှစ်ဒေသများဌာနခွဲ(ပုဂံ)၊
			ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်
			ဦးစီးဌာနမှ
			မန္တလေးဌာနခွဲ၊
၁၅။	ဦးမြင့်ဇေ၁်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ပဲခူးဌာနခွဲ ၊ ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန
၁၆။	ဦးကြည်ခင်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	စစ်တွေဌာနခွဲ၊ရေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာနမှမြောက်ဦးဌာနခွဲ။
၁၇။	ဦးဘုန်းကျော်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	တောင်ကြီးဌာနခွဲ၊ ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်

			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန
၁၈။	ဦးဝင်းကြိုင်	ညွှန်ကြားရေးမှူး/	ရှေးဟောင်းသုတေသနနည်းပညာ
		ကျောင်းအုပ်ကြီး	သင်တန်းကျောင်း(ပြည်)၊
			ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန
၁၉။	ဦးကျော်မျိုးဝင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ကမ္ဘာ့အမွေအနှစ်ဒေသများဌာနခွဲ (သရေခေတ္တရာ
)၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားပြတိုက်
			ဦးစီး ဌာနမှ ပုဂံဌာနခွဲ၊
Joil	ဒေါ်အေးနီလာ	ညွှန်ကြားရေးမှူး	တောင်ကြီးဌာနခွဲ၊ရှေးဟောင်းသုတေသနနှင့်
			အမျိုးသားပြတိုက်ဦးစီးဌာန၊စစ်တွေဌာနခွဲ

သာသနာရေးနှင့်ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန၊ အနုပညာဦးစီးဌာန အမည်ပျက်ဝန်ထမ်းများစာရင်း

စဉ်	အမည်	ရာထူး/တာဝန်	ဌာန
OII	ဦးညွန့်ဝင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	အမျိုးသားယဉ်ကျေးမှုနှင့်အနုပညာတက္ကသိုလ်(ရန်ကုန်
اال	ဦးလှခိုင်	ဒုတိယညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	အနုပညာဦးစီးဌာန (နေပြည်တော်) စီမံ/ဘဏ္ဍာဌာနခွဲ
У II	ဦးမြတ်သူ	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ဧာတ်ရုံဌာနခွဲ၊ အနုပညာဦးစီးဌာန (နေပြည်တော်)
9 ¹¹	ဒေါ်စန်းစန်းအေး	ညွှန်ကြားရေးမှူး	လေ့ကျင့်ရေးနှင့်သုတေသနဌာနခွဲ၊ အနုပညာဦးစီးဌာန (နေပြည်တော်)
၅။	ဦးခင်မောင်ဝင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ထုတ်လုပ်ဌာနခွဲ၊ အနုပညာဦးစီးဌာန (နေပြည်တော်)

သာသနာရေးနှင့်ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန၊ သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက်ဦးစီးဌာန အမည်ပျက်ဝန်ထမ်းများစာရင်း

စဉ်	အမည်	ရာထူး/တာဝန်	ဋ္ဌာန
OII	ဦးအောင်မြင့်	ညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက် ဦးစီးဌာန(ရုံးချုပ်)
JII	ဦးဖော်ဖော်ထွန်း	ဒုတိယညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်	သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက် ဦးစီးဌာန(ရုံးချုပ်)
У II	ဦးမြင့်စိုးအောင်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက် ဦးစီးဌာန (ရုံးချုပ်)
۶ ^{II}	ဒေါက်တာထွန်းထွန်းဦး	ညွှန်ကြားရေးမှူး	သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက်

			ဦးစီးဌာန(ရုံးချုပ်)
၅။	ဒေါက်တာလဲ့လဲဝင်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက်
			ဦးစီးဌာန(ရုံးချုပ်)
Gii	ဒေါ်မြဦး	ညွှန်ကြားရေးမှူး	အမျိုးသားစာကြည့်တိုက် (နေပြည်တော်)၊
			သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက်
			ဦးစီးဌာန
၇။	ဒေါက်တာကေသီအေး	ညွှန်ကြားရေးမှူး	အမျိုးသားစာကြည့်တိုက် (ရန်ကုန်)၊
			သမိုင်းသုတေသနနှင့်အမျိုးသားစာကြည့်တိုက်
			ဦးစီးဌာန

သာသနာရေးနှင့်ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန၊ ဝန်ကြီးရုံး(ယဉ်ကျေးမှု)ဌာန အမည်ပျက်ဝန်ထမ်းများစာရင်း

စဉ်	အမည်	ရာထူး/တာဝန်	ဌာန
OII	ဦးလှိုင်ဝင်းမောင်	ရုံးအဖွဲ့မှူး/ဒုတိယညွှန်ကြားရေး မှူးချုပ်	ဝန်ကြီးရုံး
JII	ဦးအာကာကျော်	ညွှန်ကြားရေးမှူး	စီမံကိန်းနှင့်စာရင်းအင်းဌာနခွဲ
SII	ဦးကျော်ဆန်းဦး	ညွှန်ကြားရေးမှူး	အုပ်ချုပ်ရေးနှင့်လူအရင်းအမြစ်စီမံခန့်ခွဲမှုဌာနခွဲ
9II	ဒေါ်ဘေဘီ	ညွှန်ကြားရေးမှူး	မူဝါဒနှင့်ဥပဒေလုပ်ထုံးလုပ်နည်းစိစစ်ရေးနှင့်လုပ်ငန်း စစ်ဆေးရေးဌာနခွဲ
၅။	ဒေါ်ကြည်ကြည်စန်း	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ဝန်ကြီးဌာနတွင်းစာရင်းစစ်နှင့်ဘဏ္ဍာရေးဌာနခွဲ
GII	ဒေါ်ထိပ်တင်နှင် <u>း</u>	ညွှန်ကြားရေးမှူး	ပြည်တွင်းပြည်ပဆက်ဆံရေးနှင့်သတင်း ပြန်ကြားရေးဌာနခွဲ

(ပုံ) မန်းဝင်းခိုင်သန်း ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီးချုပ် အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရ