

ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော် အမျိုးသားညီညွှတ်ရေးအစိုးရ ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန ကြေညာချက်အမှတ်(၂၉/၂၀၂၁) ၂၀၂၁ ခုနှစ်၊ စက်တင်ဘာလ (၆) ရက်

## အသိအမှတ်ပြုကြောင်းကြေညာခြင်း

- ၁၈ အမျိုးသားညီညွှတ်ရေးအစိုးရ၊ ပညာရေးဝန်ကြီးဌာနသည် ၂၀၂၁ ခုနှစ်၊ မေလ (၁၅) ရက်နေ့တွင် ကြေညာချက်အမှတ် (၁၂/၂၀၂၁) ဖြင့် ကြားကာလ အခြေခံပညာသင်ကြားရေးအတွက် မြို့နယ်အလိုက် ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့များ ဖွဲ့စည်းဆောင်ရွက်ကြပါရန် တိုက်တွန်းကြောင်းကို ထုတ်ပြန်ကြေညာခဲ့ပြီး ဖြစ်ပါသည်။
- ျ၊ ပညာရေးဝန်ကြီးဌာနသို့ မြို့နယ်အလိုက် ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့များ ဖွဲ့စည်းပြီး ဖြစ်ကြောင်းကို moe@nugmyanmar.org Email နှင့် basicedu@moe.nugmyanmar.org Email များသို့ စက်တင်ဘာလ (၅) ရက်နေ့ ညနေ (၅) နာရီအထိ ပေးပို့လာသော အောက်ဖော်ပြပါ မြို့နယ်ပညာရေး ဘုတ်အဖွဲ့များကို အသိအမှတ်ပြုပါကြောင်းနှင့် ဝန်ကြီးဌာန၏ မျှော်မှန်းချက်၊ ရည်မှန်းချက်၊ မဟာဗျူဟာ၊ မူဝါဒနှင့်အညီ ဝန်ကြီးဌာန၏ စုပေါင်းအကောင်အထည်ဖော် ဆောင်ရွက်မည့် ပညာရေးလုပ်ငန်းစဉ်များနှင့် CDM ကိစ္စရပ်များကို မြို့နယ်ပညာရေး ဘုတ်အဖွဲ့များနှင့်အတူ ပူးပေါင်းလက်တွဲ ဆောင်ရွက်သွားမည်ဖြစ်ကြောင်း ကြေညာလိုက်သည်။
  - (၁) အင်ဂျန်းယန်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
  - (၂) ရွှေကူမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
  - (၃) မိုးညှင်းမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
  - (၄) ဖားဆောင်းမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့

- (၅) ဒီမောဆိုမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၆) တန့်ဆည်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၇) ဆားလင်းကြီးမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၈) ဗန်းမောက်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၉) လဟယ်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၀) ကျောက်ကြီးမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၁) ရွှေတောင်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၂) သာယာဝတီမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၃) သနပ်ပင်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၄) မြင်းခြံမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၅) မဟာအောင်မြေမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၆) နွားထိုးကြီးမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၇) မလှိုင်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၈) ညောင်ဦးမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၁၉) ကျိုက်မရောမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၀) မော်လမြိုင်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၁) အလုံမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၂) လှည်းကူးမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၃) ဒဂုံမြို့သစ်(မြောက်ပိုင်း)မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၄) ဒဂုံမြို့သစ်(အရှေ့ပိုင်း)မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၅) မက်မန်းမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၆) ဟိုပန်မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၇) ကျောက်မဲမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၈) ဘိုကလေးမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၂၉) ကျောင်းကုန်းမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၃၀) ဖျာပုံမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၃၁) ဒေးဒရဲမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့
- (၃၂) မော်လမြိုင်ကျွန်းမြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့

၃။ မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့ ဖွဲ့စည်းပြီး ဖြစ်သော်လည်း moe@nugmyanmar.org နှင့်
basicedu@moe.nugmyanmar.org များသို့ Email ပေးပို့ရန် ကျန်ရှိသော မြို့နယ်များနှင့်
ဖွဲ့စည်းရန် ကျန်ရှိသောမြို့နယ်များမှ မြို့နယ်ပညာရေးဘုတ်အဖွဲ့များ ဖွဲ့စည်းပြီးပါက ဖွဲ့စည်းပြီး
ဖြစ်ကြောင်းကို အဆိုပါ Email လိပ်စာများသို့ ဆက်သွယ်ပေးပို့ပေးပါရန်နှင့် ဆက်သွယ်ပေးပို့လာမှု
အတိုင်း အသိအမှတ်ပြုကြောင်းကို ဆက်လက်ထုတ်ပြန်ပေးသွားမည်ဖြစ်သည်။

ဒေါက်တာဇော်ဝေစိုး ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန အမျိုးသားညီညွတ်ရေးအစိုးရ